Elkészítés:
Törjük össze az Oreo kekszet ( tegyük bele egy vastag tasakba és a sodrófát görgessük rajta,mintha tésztát sodornánk).Tegyük egy tálba,adjunk hozzá az olvasztott vajat és keverjük össze.A keveréket nyomkodjuk egy kb.20×30 cm-es tálba és tegyük a hűtőbe 5 percre.
Egy közepes méretű tálban keverjük össze a krém sajtot, 2 evő kanál tejjel és cukorral,majd keverjük hozzá a felvert tejszínt.Kenjük rá a kekszre a 2/3-át és tegyük a hűtőbe további 5 percig.
Keverjük össze a csoki pudingot (főzhetjük is,de az eredeti receptben hideg tejjel összekevert főzés nélküli puding van),majd kenjük rá a tejszínes rétegre és tegyük vissza a hűtőbe további 5-10 percig, hogy a puding megkössön.
Miután a puding megkeményedett a fennmaradó tejszínes réteget kenjük a csokipudingra , majd a tetejét csokoládé chipsszel vagy reszelt csokival díszíthetjük. Helyezzük a hűtőbe 3-4 órára tálalás előtt.
Tipp:
A tejszínes krémsajtos rétegbe keverhetünk habfixálót,vagy zselatin fixet,hogy jó kemény legyen és ne essen szét.