Spenótos palacsinta feta sajtos krémmel töltve

Spenótos palacsinta feta sajtos krémmel töltve

Hozzávalók:

Elkészítés:

A vastag ereitől megszabadított spenótot sós vízben 3 percig főzzük, majd leszűrjük.Pici tejet adunk hozzá. Botmixerrel pürésítjük.A többi tejből, tojásból, lisztből, szénsavas ásványvízből pici só hozzáadásával palacsinta tésztát készítünk. Hozzákeverjük a pürésített spenótot is.A szokott módon megsütjük a palacsintákat.
A feta sajtot villával összetörjük, majd összedolgozzuk a tejföllel. A spenótos palacsintákat ezzel fetás-tejfölös krémmel kenjük meg.
Tipp:
Egy kiadós leves után remek második fogás, de vacsorára önmagában is jó.
 
 
forrás:bien.hu
Tovább a blogra »