Rántott palacsinta hallal töltve

Rántott palacsinta hallal töltve 

Hozzávalók:

Panírozáshoz:

 
 
Elkészítés:
 
Megfőzzük a halat  sós  vízben,ha valaki nem filét használ,akkor értelemszerűen eltávolítjuk belőle a szálkát.A hagymát üvegesre pároljuk,majd rátesszük a megfőtt halat (Kézzel apróra szoktam szaggatni,de ha valaki irtózik attól,hogy halszagú legyen a keze,lehet darálni is),mehetnek bele a fűszerek,összekeverjük ,majd a palacsintákat megtöltjük két végét behajtjuk,feltekerjük (kb. úgy mint a hortobágyi palacsintát ) ,
panírozzuk,majd olajban kisütjük.
 
Tipp:
A fűszerezést ízlés szerint lehet változtatni,a hal jó barátságban van még a kaporral is.
A töltelékbe tettem egy kis reszelt parmezánt,de bármilyen keménysajt megfelel.

Tálalhatjuk salátával,vagy tartár mártással.
 
 

 

Tovább a blogra »