Egyízben

Ördög lóháton recept

Ördög lóháton recept 

avagy csirkemáj,aszalt szilvában és baconba gyöngyölve

Ördög lóháton

Hozzávalók / 4 adag:

50 dkg csirkemáj
15 dkg aszalt szilva
12 szelet bacon
2 dkg vaj
1 teáskanál cayenne bors (csapott)

Elkészítés:

Hirtelen süssük meg a májat egy kis vajon, majd vágjuk vékony szeletekre és fűszerezzük cayenne borssal.
A bacon szeleteket egyenként nyújtsuk meg egy lapos késsel, vágjuk félbe és tekerjünk beléjük egy-egy darab májat egy szem aszalt szilvával. Fogpiszkálóval fixáljuk a tekercseket.
Tepsibe helyezve grillezzük ropogósra a tekercseket.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!