Egyízben
Hideg uborka gazpacho vodkával
KokaDesign
2014. július 23. szerda
Hideg uborka gazpacho vodkával
HOZZÁVALÓK:
40 dkg kígyóuborka
1 zöldpaprika
1 kis fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál fehérborecet
2-3 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál vodka
1 nagy csokor friss kapor
só
bors
ELKÉSZÍTÉS:
A hozzávalókat alaposan megtisztítjuk, majd felaprítjuk a zöldségeket, és leturmixoljuk. Fehérborecettel és olívaolajjal, valamint vodkával krémesre turmixoljuk. Friss kaporral, sóval, borssal ízesítjük.
Hasonló bejegyzések:
Gazpacho
6 finom Detox víz
Mézes csirke sütőtökkel
SÜLT HAGYMA, SPANYOL RECEPT
Tovább a
blogra
»