Egyízben

Hideg uborka gazpacho vodkával

Hideg uborka gazpacho vodkával

 
 
 
Hideg uborka gazpacho vodkával      HOZZÁVALÓK:

  • 40 dkg kígyóuborka
  • 1 zöldpaprika
  • 1 kis fej hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál fehérborecet
  • 2-3 evőkanál olívaolaj
  • 2 evőkanál vodka
  • 1 nagy csokor friss kapor
  • bors
  •  
  • ELKÉSZÍTÉS:
    A hozzávalókat alaposan megtisztítjuk, majd felaprítjuk a zöldségeket, és leturmixoljuk. Fehérborecettel és olívaolajjal, valamint vodkával krémesre turmixoljuk. Friss kaporral, sóval, borssal ízesítjük. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!