Egyízben

Malagai sangria -Spanyolország

Malagai sangria -Spanyolország


» 1 narancs
» 1 citrom
» 1 édes alma
» 5 dkg porcukor
» 7 dl vörösbor
» 0,5 dl konyak
» 3 dl szódavíz
» 1 leveles mentaág

A narancsot és a citromot mossuk meg, töröljük szárazra és héjastól vékony karikákra vágjuk fel. Az almát mossuk meg és magozzuk ki, majd negyedekre vágjuk fel. A gyümölcsöket tegyük bóléstálba és szórjuk be porcukorral. Öntsük rá a vörösbort és a konyakot, amjd tegyük bele a mentát és az edényt lefedve pár órára tegyük a hűtőbe. Tálaláskor 3 dl jeges szódavizet öntsünk rá. Elkészítési idő 15 perc+ hűtés.


Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!