egy 20×30-as tepsihez:
2 csomag réteslap (2 x 150 vagy 200 gr-os)
Ezután kikent, lisztezett tepsibe beletesszük az egyik csomag kihajtogatott réteslapot úgy, hogy kb. kettébe hajtjuk a lapokat, és keresztbe tesszük bele a tepsibe úgy, hogy a tepsi rövidebb oldalán is lógjon ki kissé a tészta. Majd az egészet meglocsoljuk, megkenjük bőven olvasztott vajjal. Ezután elterítjük rajta a még meleg vagy forró krémet, lefedjük a másik csomag réteslappal, immár egy rétegben az egészet, és a széleket visszahajtjuk a telsibe. Olvasztott vajjal bőven megkenjük. Ezután egy éles késsel teljes mélységig felkockázzuk a sütit, 15 egyforma kockára. Előmelegített sütőben 190 fokon 15 percig, majd 160 fokon 30 percig sütjük.
Ezalatt felfőzzük a szirupot, és a sütőből kivett sütire azon forrón ráöntjük a szintén forró szirupot.