Egyízben

Choriatiki (Görög parasztsaláta )

Choriatiki (Görög parasztsaláta )


Hozzávalók:

6 paradicsom,
 1 uborka,
 1 hagyma,
 1 marék fekete érett olajbogyó,
 néhány salátalevél,
 10 dkg feta, 
szárított oregano, 
fehérborecet,
 olivaolaj, só, bors.


Elkészítés:
A paradicsomot nyolcfelé, a hagymát szeletekre, az uborkát pedig félcentis félszeletekre vágom. Az egészet egy tálba teszem és felekeverem az olajbogyót. Az ecetbõl, sóból, borsból és olivaolajból egy marinádot készítek és elkészítem vele a salátát. Négy tányért kibélelek salátalevelekkel, rápakolom a salátát, elosztom rajta a kockákra vágott fetát és megszórom oregánóval. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!